Welkom op Emma's website!

Eindelijk is het zover: na negen maanden wachten vol spanning is Emma geboren. Als ouders zijn we daar natuurlijk heel erg blij mee, en daarom willen we dit speciale gebeuren met zoveel mogelijk mensen delen. We hopen natuurlijk dat jullie wel eens kunnen langskomen bij ons thuis, maar daarnaast willen we jullie ook via deze website laten meegenieten door middel van foto's en filmpjes (die we trouwens regelmatig zullen aanvullen). Je kan trouwens ook een boodschap achterlaten, of een kijkje nemen op onze geboortelijst.

Veel plezier alvast en hopelijk tot binnenkort!

De hele familie Toye op een rij

Eind augustus was het weer tijd voor het jaarlijkse weekend van de familie Toye, en dit jaar vonden we met zijn allen onderdak in een villatje dichtbij Durbuy. Zoals te verwachten leverde dit een karrevracht aan foto's op, en nu ik eindelijk tijd gevonden heb om die eens te sorteren kan je de mooiste bekijken in het album "Weekend Durbuy (Augustus 2006)", dat je kan vinden onder "Reizen, uitstapjes en evenementen".

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht...

Het zijn mooie tijden voor ons Emma: nadat op 11 November Sint-Maarten al een lading speelgoed gebracht had bij oma & opa Ieper, was het deze week Sinterklaas die zowel in Kortrijk als bij oma Ooigem voor een hele rij verrassingen zorgde. Zoveel zelfs dat we er een heel album met foto's hebben van gemaakt. Je vind het "Sinterklaas 2006" album terug onder "Reizen, uitstapjes en evenementen".

Een nieuwe lading foto's

Het is alweer een tijdje geleden, en Emma heeft niet stilgezeten: ze is al een stukje groter en zwaarder geworden, ze krijgt een mooie bos pluimpjes, de eerste tandjes zijn er al en ook het rechtzitten is al lang geen probleem meer. De hoogste tijd dus om wat nieuwe foto's op te laden, je vind ze terug in het nieuwe fotoalbum "Emma wordt groot".

Emma's halfjaardag

Op dinsdag 8 augustus was het precies 6 maand geleden dat Emma zich de voor de eerste keer aan ons getoond had. Dat konden we natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan dus hebben we een klein mini-feestje georganiseerd om die eerste, prachtige zes maanden in stijl af te sluiten. Enkele foto's hiervan vind je in het album "Emma is 6 maand" onder "Reizen, uitstapjes en evenementen". Er zijn ondertussen trouwens ook al heel wat andere foto's van de laatste maanden bijgevoegd in het album "De lente van Emma".

Een dagje aan zee

20 juli was nog eens een echte mooie zomerdag - en dat kwam goed uit want dat was nu net de dag dat we op bezoek waren bij tante Gwen aan zee (in de Panne). Enkele kiekjes van Emma's eerste strandbezoek vind je in het fotoalbum onder "Reizen, uitstapjes en evenementen" en "Een dagje aan zee".

Emma aan de fles

Het is eindelijk zover: na meer dan een week proberen en verscheidene hongerstakingen drinkt Emma nu toch uit de fles! De hele familie werd ingeschakeld, en nadat tante Bien een doorbraak geforceerd had drinkt Emma sinds het vaderdagweekend vlotjes haar fles uit, zowel bij papa als bij mama! Nu op naar de fruitpap!

Het was trouwens een prachtig vaderdagweekend, dus hebben we natuurlijk weer wat foto's gemaakt. Je vind ze in het fotoalbum, onder "Reizen, uitstapjes en evenementen" en dan "Vaderdag 2006", samen met enkele nieuwe foto's van tussendoor in "De lente van Emma".

Emma is gedoopt!

Op zaterdag 22 april 2006 werd Emma gedoopt. De plechtigheid vond plaats bij pater Boni in Ieper (waar we ook getrouwd zijn), waarna we met zijn allen naar Goed Ter Couteren in Ingelmunster trokken voor het feest. De hele familie was van de partij, net als het eerste zomerweer, en het werd dan ook een prachtige dag. De foto's vind je zoals gewoonlijk in het fotoalbum (onder "Reizen, uitstapjes en evenementen"), hieronder al een voorsmaakje.

Op reis met Emma

Begin april stond Emma's eerste vakantie op het programma, een weekje relaxen met de familie op het eilandje Texel (in Nederland). Er even tussenuit in een prachtige omgeving, mooi weer en alles wat je kan verwachten van een vakantiehuisje - zeker geslaagd dus. Klik op de foto hieronder om naar het album te gaan.

Eindelijk: nieuwe foto's!

Het is alweer een tijdje geleden dat er nieuwe foto's verschenen zijn. Da's gelukkig niet omdat er geen gemaakt worden, wel omdat we de tijd moeten vinden om ze op de website te zetten. Maar nu is er dus eindelijk het nieuwe album "De Lente van Emma", waar alle foto's van Emma van 2 tot 6 maand zullen komen. Je vind er al een eerste lading foto's, en zoals je zal zien: Emma lacht! Redelijk veel zelfs, al wil ze nog wel eens stoppen het moment dat de camera te voorschijn komt.